Motigt i SM finalen

Jobbig dag för Sveriges Yngsta.

Team Mattias & Marcus – Sveriges Yngsta Rallyteam såg fram emot finaltävlingen i Rally SM. Grabbarna och hela teamet hade en vision på en framstående placering, men detta skulle gå i kras dessvärre. Tävlingen kördes i Katrineholm och sträckornas karaktär var väldigt speciella…och luriga!

Ända fram tills SS3 så hade teamet ett bra tempo i tävlingen, 3a inför SS3 där det gick snett på ett ställe. Motigt!

Mattias Adielsson: Jag och Marcus bestämde oss för att behålla samma flyt i tävlingen, vi hade inga planer på att backa av eller sakta ned, vi kör våra linjer. Rallyt till sträcka nr 3 gick väldigt bra och jag kände att vi hade ett underbart flyt som det ska va!

På SS3 slår vi i en brunn på innern i en vänstersväng, som många tycks varit på tidigare…Vi tvåhjular och allt går så snabbt så jag har ingen chans att styra emot.

Detta blev nog sista tävlingen för i år och i höst jobbas det för fullt inför 2011 års säsong. Nordenbergsskolans Motorsportgymnasium fixar som vanligt ihop rallybilen inför nästkommande äventyr som vi i nuläget inte vet vad blir. Vi kan bara säga såhär; rally har en baksida som vi kanske har sett lite för mycket av detta året, nya tag mot nästa säsong!

Team Mattias & Marcus – Sveriges Yngsta Rallyteam är på gång!

 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: