Tävlingsrapport ifrån SM i Trollhättan

Västrallyt, Svenska Mästerskapet

– En tävling vi aldrig glömmer! Nu har vi verkligen laddat om efter en otrolig helg i Trollhättan! Vi har visat att vi kan vara med bra i toppstriden och vi ska göra allt för att komma dit om och om igen. Mattias & Marcus slutade till slut på en andra plats, som gav blandade känslor.

En ”självförtroendehöjare” var tredjeplatsen dag 1 och första platsen dag 2. Utan vår transportprick som gav oss 20sekunders bestraffning så hade vi vunnit med god marginal på 17sek före den etablerade föraren Nils Fransson.

Hela Sveriges Yngsta Rallyteam har jobbat mycket professionellt denna helg och vi ser fram emot nästkommande tävlingar, tester? Nästa tävling blir högst sannolikt SM-finalen i Katrineholm där vi är mer, ska man kalla det revanchsugna?

Mattias Adielsson kommenterar: Inombords känns detta som en Sm seger, men på pappret blev det inte riktigt så. Men jag tycker att det är viktigast för mig själv att känna att vi tidsmässigt var snabbast i våran klass. Marcus har gjort ett kanonjobb bakom noterna, det går aldrig att åka såpas fort om man inte får korrekta noter. Nu är man riktigt taggad inför sista sm deltävlingen i Katrineholm där vi ska försöka hålla samma tempo även där!

Resultat och tider

Tv reportage ifrån RallySM / välj Västrallyt och titta på Otrimmat 2wd båda dagarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: