Tävlingsrapport Svenska Rallyt

Rally Sweden, avklarat!

Efter en oförglömlig resa genom vår första SM – Rallytävling med ett fantastiskt rallyteam så är vi mycket nöjda med detta rally trots tidsförlusten under fredagen.

Under SS3, Fredag så förlorade vi massor av tid, än inte känt hur mycket tid men det handlar om minst 5 min i förlust. En av våra medtävlande blockerade vägen för oss på sträckan vilket innebar att vi fick stopp i skogen för ett längre tag. Tråkigt, men rally är alltid rally!

Lite besvikna och frustrerade efter tidsförlusten så kom vi loss och åkte vidare på sträckan. Vi fick ta emot denna förlust och gasade på bra till sträckans mål. På väg till mål på denna sträcka så körde vi som aldrig förr! I alla fall så kändes det så. Det var bra ladd och vi hade trots stoppet under sträckan fått ett gott självförtroende i körningen.

Det gick ju faktiskt att gasa ännu mer!

Greppet finns ju och bilen går som på räls konstaterar vi. Väl framme på de resterade sträckorna under fredagen så fick vi till några riktigt bra tider!

Dag 3 av Rally Sweden tog vi som ett nytt rally för att ladda om krafterna. Vi körde för att visa att vi fortfarande kan vara med tidsmässigt. Vilket vi bl.a visade med en 2:a tid i klassen på sträckan Vargåsen, känd för Colins’ Crest.

Om ni är mer intresserade av våra tider så klicka HÄR. Vi kan också tillägga att vi ligger 9:a i Topdriver just nu.

Vi vet att farten finns där och tempot som vi höll under Lördagen vill vi jobba vidare på tills nästa tävling. Mer info om vilken som blir nästa tävling dyker upp inom kort!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: