Dag 3 SSR

South Swedish Rally 2010 blev inte riktigt som vi ville denna gång. Mattias och Marcus hade stora problem med bilen under första delen av dag 2.

Vi har en tanke på att det kan ha varit diffen som inte funkat 100. Bilen blev märkligt svårkörd och den gick inte att lita på fullt ut, detta resulterade i tappad tid.

Efter dag 2 så hade mekanikerna bl.a sänkt bilen och ändrat hjulvinklar för att hitta den riktigt goa känslan igen. På första sträckan av dag 3 då vått väglag rådde så kändes bilen mycket bra ända tills växellådan gav upp…

Vår plan var att vinna tillbaka mycket av den förlorade tiden av dag 2 med körningen på dag 3. Vi känner att denna planen hade funkat om bara allt hade hållt ihop. Det är alltid jättetråkigt att bryta, och särskilt när det gick så bra på sträckan där vi bröt, det var här växellådan tackade för sig.

Vi ser framåt och vi tar nya tag igen! Räta linjen är: Yvigheten är att se problem som finns precis framför bilen. Snabbaste är den som ser lösningar längre fram och ser sig överst på pallen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: