7a i Rojarundan

Hej alla! Nejdå vi har inte tagit semester. Bilen får sig lite kärlek efter 7e platsen i årets Rojarunda och är snart redo för nya uppdrag.

I helgen så körde vi inte bara tävling utan även ett nyttigt rallytest dagen innan rallyt.

Ifrån testet så kunde vi ta mycket positivt och allt kändes bra inför tävlingen. Under rallytestet så fixade vi och donade med mycket, vi bytte bla. bromsar fram och fann det rätta lufttrycket till våra däck. Det var ett kanontest, bilen funkade perfekt!

Nu till tävlingen!

Efter en väldigt varm och svettig kanontävling så kom vi igenom med ett bra flyt kände vi. Vägarna hade en trevlig karaktär.

Det enda som man kan säga bekymrade oss under tävlingen var att vi missade en HNV- Hårnål Vänster på sista sträckan av rallyt. En sen inbromsning följt av en snurrning gjorde att vi tappade en hel del tid och rasade ner i resultatet.

Vi är nöjda ändå och vårt mål just nu är att kämpa för Trollhättans SM tävling. Vi hoppas att all övning i alla rallyn innan dess ska göra någon nytta! Vi lär oss mer och mer varje gång, och tur är väl det! Näst väntar Kullingstrofén som även denna tävling får bli ett genrep inför kommande SM. Hoppas alla ni fans, sponsorer, medtävlare och annat härligt rallyfolk har en riktigt fin sommar!

Håll koll på hemsidan så kommer vi att hålla Er uppdaterade. På återseende!

Adielssonmotorsport – Sveriges Yngsta Rallyteam # 2010

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: